32-letni voznik umrl

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Voznik je bil udeležen v jutranji prometni nesreči v bližini kraja Mestinje, zgodaj popoldan pa je umrl.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 7. uro zjutraj se je pri Belem zgodila huda prometna nesreča. Na cesti Šentjur–Mestinje je pri Belem voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Šmarja pri Jelšah proti Mestinju, nenadoma zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v avtobus redne linije, ki je pripeljal nasproti.

Kot nam je pojasnila Milena Trbulin s celjske policijske uprave, nihče od potnikov na avtobusu ni bil poškodovan. Na avtobusu je sicer 37 potnikov.

Voznik osebnega vozila pa je utrpel hude poškodbe, ostal je ukleščen v vozilu, iz katerega so ga rešili gasilci, reševalci pa so ga odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je v popoldanskih urah poškodbam podlegel. 

Cesta je bila zaradi nesreče zaprta vse do 10. ure.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.