32-letnik 17-krat padel v roke policistov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policisti so ustavili voznika brez vozniškega izpita, ki so ga zaradi kršitev cestno prometnih predpisov obravnavali že 17-krat.
Oglej si celoten članek

Šentjernejski policisti so včeraj dopoldan med kontrolo prometa v Dobruški vasi ustavili 32-letnega voznika osebnega avtomobila. Ugotovili so, da kršitelj nima vozniškega dovoljenja, saj še ni opravljal vozniškega izpita, so sporočili s PU Novo mesto.

Vozil je poškodovan osebni avtomobil Renault 4, na katerem so bile nameščene povsem izrabljene pnevmatike. Policisti so mu avtomobil zasegli in napisali obdolžilni predlog. Zaradi številnih kršitev cestno prometnih predpisov so ga obravnavali že 17-krat.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:35 10. April 2013.

    Tega prekletega Šveda iz avta direkt v čuzo za dve leti, potem pa za vsak nadaljni prekršek še eno leto …

  • 18:40 9. April 2013.

    Ravno zato ker bi jim v omenjenih državah padel v roke samo enkrat, največ dvakrat, več pa ne bi imel …

  • 18:11 9. April 2013.

    In zakaj se to v ZDA, Nemčiji, VB ali kakšni drugi resni državi težko zgodi, v tej banana jebovini pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.