32-letnik zastrupil bivšo partnerko in njeno hčerko

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V bolnišnici so posumili, da sta zaužili neznano snov.
Oglej si celoten članek

Celjski kriminalisti so v sredo zjutraj zaradi poskusa umora odvzeli prostost 32-letnemu moškemu. Iz celjske bolnišnice so namreč prejeli obvestilo, da so na zdravljenje sprejeli 36-letno žensko in njeno mladoletno hčerko, za kateri sumijo, da sta zaužili neznano snov, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

V času pred odvzemom prostosti osumljenemu so policisti obe oškodovanki, ki sta bili v bolnišnico sprejeti v torek, zavarovali. Podrobnejše ugotovitve bo celjska policija predstavila v naslednjih dneh.

Po poročanju Večera naj bi šlo za bivšega partnerja zastrupljene ženske, obe žrtvi pa naj bi bili v stabilnem stanju, a še ostajata v bolnišnici.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.