32-letnika na Rožniku niso našli

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dopoldne so policisti v okolici Rožnika začeli z iskanjem 32-letnega moškega iz Ljubljane, ki so ga nazadnje videli pred nekaj dnevi v Ljubljani. Iskalna akcija ni bila uspešna. So pa okoli 11. ure v gozdu v okolici Borovnice našli 54-letnega moškega, ki so ga prav tako pogrešali.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so bili o pogrešanem 32-letnem Ljubljančanu obveščeni danes okoli devete ure. Nazadnje so ga videli pred nekaj dnevi v Ljubljani, so za zurnal24.si dejali na PU Ljubljana.

"Policisti izvajajo ukrepe za izleditev pogrešane osebe. Med drugimi je bila organizirana tudi iskalna akcija na območju Rožnika, vendar oseba do tega trenutka ni bila izsledena. Policisti nadaljujejo z ukrepi za izsleditev osebe," so zapisali na PU Ljubljana.

Našli 54-letnika

Včeraj pa so bili ljubljanski policisti obveščeni, da je od jutranjih ur pogrešan 54-letni moški iz okolice Vrhnike.

"Policisti so izvedli vse ukrepe za izsleditev pogrešane osebe. V okviru tega je bila danes izvedena tudi iskalna akcija. 54-letni moski je bil okoli 11. ure najden mrtev v gozdu v okolici Borovnice," so pojasnili na PU Ljubljana.

Po prvih ugotovitvah ogleda kraja ne kažejo na znake kaznivega dejanja. Trenutko ogled in zbiranje obvestil še poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    15:53 29. April 2012.

    iskalna akcija na rožniku??? pa kdo se norca dela, opisali ste kot da se nekoga išče v brazilski đungli, tlele …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.