33-letnik streljal na Dunajski cesti in na območju Župančičeve jame

Foto: Anže Petkovšek Policijsko vozilo policija sirena policisti
Policija je bila v petek pozno zvečer dvakrat obveščena o strelih, enkrat na Dunajski cesti in enkrat na območju naselja Župančičeva jama.
Oglej si celoten članek

V petek zvečer nekaj po 22. uri so bili policisti s Policijske uprave Ljubljana obveščeni o strelih na Dunajski cesti v Ljubljani in nato nekaj pred 23. uro še na območju Župančičeve jame. "Po do sedaj zbranih obvestilih je 33-letni osumljenec kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti v obeh primerih streljal v zrak," pojasnjujejo.

Osumljenec je bil po njihovih navedbah prijet in pridržan na podlagi Zakona o kazenskem postopku. Prav tako je bilo najdeno in zaseženo nelegalno strelno orožje, pištola. 

V dogodku ni bil nihče poškodovan. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno tožilstvo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.