34-letni motorist v smrt

Foto: Žurnal24
Na območju celjske policijske uprave se je včeraj popoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 34-letni voznik motorja.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo celjski policisti, se je prometna nesreča s smrtnim izidom zgodila včeraj nekaj pred peto popoldne na lokalni cesti Sodna Vas–Loka pri Žusmu. Voznik motornega kolesa je vozil po lokalni cesti iz smeri Sodne vasi proti Loki pri Žusmu.

Ko je pripeljal v desni ovinek, je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal naravnost čez brežino na travnik, kjer se je motor prevrnil, voznik pa je poškodovan obležal nedaleč od motorja.

Reševalci, ki so prispeli na kraj nesreče, motoristu niso več mogli pomagati in je na kraju nesreče umrl.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.