34-letnik umrl v požaru

Foto: PGD Cerklje Požar Brežice
V petek popoldne je v Zgornji Polskavi zagorel gospodarski objekt, požar pa so pogasili gasilci prostovoljnih gasilskih društev. V požaru je po informacijah spletnega portala Maribor24 umrl 34-letni moški.
Oglej si celoten članek

Uprava RS za zaščito in reševanje je sporočila, da je v petek malo pred 18. uro zagorelo na Mariborski cesti v Zgornji Polskavi v Občini Slovenska Bistrica. Posredovali so gasilci iz Zgornje Polskave in Slovenske Bistrice, ki so požar pogasili in pregledali okolico.

Po neuradnih informacijah spletnega portala Maribor24 je šlo za manjši požar, ki so ga pred prihodom gasilcev v večjem delu pogasili domačini sami. Zagorelo naj bi v sicer nenaseljenem objektu.

Prve ugotovitve policije kažejo, da moški ni umrl nasilne smrti.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:46 2. Maj 2020.

    A je to ta umrli,ki je v današnji kvoti za bacilček?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.