34-milijonti obiskovalec je Italijan

Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti Foto: Anže Petkovšek Postojnska jama, obiskovalci, turisti
V Postojnski jami v skupini za ogled jame ob 16. uri so 34-milijontega obiskovalca poslali na križarjenje za dve osebi. Sicer pa že razmišljajo o 35-milijontem.
Oglej si celoten članek

V Postojnski jami so s križarjenjem za dve osebi obdarili 34-milijontega obiskovalca, in sicer je to Giuseppe Schippa iz Italije, nam je povedala Sabina Paternost, vodja korporativnega komuniciranja. "Vsi so bili v pričakovanju," nam je vzdušje opisala Paternostova. Z monografijo o Postojnski jami so obdarili tudi obiskovalca pred številko glavnega nagrajenca, in sicer obiskovalca s Češke, in enega po tem, ki je prišel s Poljske.

O 35-milijontem obiskovalcu že razmišljajo, pričakujejo ga predvidoma na začetku poletja leta 2013, saj na leto jamo obišče približno pol milijona obiskovalcev.

Vstopnina je prilagojena povpraševanju, nam je odgovorila Paternostova na vprašanje o višini vstopnine. "Verjamemo, da je včasih visoka za slovenski žep. V ta namen občasno pripravljamo akcije v določenem obdobju - šolske počitnice in podobno - ali v sodelovanju s katerim drugim ponudnikom, tako da je mogoče v Postojnsko jamo tudi s 50-odstotnim popustom." Ob koncu šolskega leta so, na primer, vsi otroci plačali en evro vstopnine. "Tako se poskušamo približati tudi domačemu gostu," dodaja Paternostova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.