35-letnik na Kongresnem trgu zabodel 31-letnika

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na Kongresnem trgu v Ljubljani sta se sprla moška. Enega zaradi vboda odpeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Včeraj nekaj minut pred 20. uro so bili ljubljanski policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v parku Zvezda v Ljubljani. Po do zdaj zbranih obvestilih je znano, da sta se v parku sprla in nato tudi fizično obračunala 31- in 35-letni moški.

Pri tem je 35-letnik z ostrim predmetom poškodoval 31-letnika. Policisti so mu na kraju odvzeli prostost, 31-letnik pa je bil s kraja odpeljan v ljubljanski klinični center. V dogodku je 31-letnik utrpel lahke telesne poškodbe, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

 

Petintridesetletnika bodo policisti zaradi sumov storitve kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.