35-letnik razbijal okoli policijske postaje

Foto: PU Koper Foto: PU Koper Foto: PU Koper Foto: PU Koper
Storilca so hospitalizirali.
Oglej si celoten članek

Sinoči ob 1. uri zjutraj se je sprožil alarm tehničnega varovanja na Postaji prometne policije Koper, kamor je bila takoj napotena prometna policijska patrulja. Zatem so koprski policisti prejeli še obvestilo občana, da nekdo kriči in razbija nad Moretini, okoli policijske postaje, so sporočili iz Policijske uprave Koper.

Policisti so moškega, ki je preskočil ograjo in prišel na varovano območje, obvladali v nekaj minutah. Ugotovili so, da je do takrat z leseno klopjo vzel že poškodoval več službenih vozil in steklo na objektu.

35-letnega domačina so na kraju prijeli, na kraj dogodka je prišel tudi zdravnik, ki je zanj odredil hospitalizacijo.

Policisti danes nadaljujejo z ocenjevanjem škode in zbiranjem obvestil. Direktor PU Koper je zoper 35-letnika podal predlog za pregon zaradi kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, za katerega je predpisana denarna kazen ali kazen zapora do dveh let, so še pojasnili iz PU Koper.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.