35-letnik večkrat zabodel nekdanji partnerko

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Osumljenec je s kraja pobegnil, a so ga policisti kmalu po dejanju prijeli.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Ljubljana je bila v torek nekaj po 12. uri obveščena o poskusu umora v Kočevju. V napadu je bila ena oseba poškodovana, storilec pa je s kraja pobegnil. 

Policisti so ugotovili, da je 35-letni moški z nožem večkrat zabodel 31-letno žensko, ki je utrpela hude telesne poškodbe. Po podatkih policije je oškodovanka izven smrtne nevarnosti.

Policisti so osumljenca kmalu po dejanju prijeli in mu odvzeli prostost. Danes so ga privedli pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor. Osumljeni je v preteklosti že bil obravnavan za kazniva dejanja, tako premoženjska kot kazniva dejanja z elementi nasilja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.