37-letnik z vilami napadel policista

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Škofjeloški policisti so se včeraj ukvarjali s 37-letnim moškim. Ker ni ubogal, so ga pridržali.
Oglej si celoten članek

Škofjeloški policisti so bili včeraj obveščeni o kršitvi prometnih pravil na Potočnikovi ulici v Škofji Loki. Ko so prišli na kraj dogodka, so ugotovili, da je prometna pravila kršil 37-letni moški, ki se je v postopku tudi nedostojno vedel in ni upošteval ukazov policije.

V postopku je s fizično silo in z nevarnim orodjem oziroma vilami policistoma preprečil izvedbo uradne naloge, zato so mu kriminalisti odvzeli prostost in ga pridržali, o dogodku pa obvestili preiskovalno sodnico in državno tožilko.

Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da so podani utemeljeni razlogi za sum, da je 37-letnik z opisanim ravnanjem izvršil kaznivo dejanje preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi. Za dejanje se storilec kaznuje z zaporom od enega do petih let, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.