37-letnik zbil sedemletnika

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Včeraj ob 15.45 se je na regionalni cesti v kraju Svržaki zgodila huda prometna nesreča. Voznik osebnega vozila je trčil v otroka.
Oglej si celoten članek

37-letni voznik osebnega avtomobila je vozil iz Metlike proti Drašičem. V bližini stanovanjske hiše v kraju Svržaki je trčil v otroka, ki je nenadoma pritekel na cesto. Voznik se je trku želel izogniti, a ga ni mogel preprečiti.

V nesreči se je hudo poškodoval sedemletni otrok. Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.