38-letnika so iz vozila reševali gasilci

Foto: Žan Justinek Nesreča Pragersko Foto: Žan Justinek Nesreča Pragersko Foto: Žan Justinek Nesreča Pragersko
Včeraj se na cesti Pragersko- Slovenska Bistrica zgodila huda prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval 38-letnik.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 22.15 je 38-letni voznik osebnega avtomobilaje v naselju Spodnja Nova vas v občini Slovenska Bistrica na regionalni cesti Pragersko - Slovenska Bistrica, zapeljal v obcestni jarek, se zaletel v drevo, pri tem pa se je vozilo prevrnilo na bok.

Voznika so hudo posškodovanega iz avta rešili gasilci. Reševalci NMP Slovenska Bistrica pa so nato poškodovanca prepeljali v UKC Maribor. Cesta je bila zaprta približno eno uro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.