39 gasilcev se bori s požarom

Foto: Žurnal24 Gasilci ogenj gasijo že štiri ure.
Na Hrvaškem v bližini kraja Zaton pri Šibeniku je popoldne izbruhnil požar, ki je zajel več kot dva hektarja bližnjega gozda. Gasilci se še vedno borijo z ognjenimi zublji.
Oglej si celoten članek

Okoli 16. ure so gasilci prejeli obvestilo, da naj bi na hribu Tradanj gorelo. Hitro so se odzvali in začeli gasiti ogenj. V gašenju sodeluje več gasilskih enot iz Šibenika, Vodic, Brodaric in Zatona. Skupno je na delu 39 gasilcev s 15 vozili, ki jim pomaga tudi kanader. Kljub temu, jim ognja, ki je zajel dva in pol hektarja gozda, še vedno ni uspelo pogasiti.

Podrobnosti o vzroku požara še niso znane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.