4-letnik se je utapljal, mama pisala sms

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Le nekaj trenutkov nepozornosti lahko privede do tragedije.
Oglej si celoten članek

Video posnetek se na spletu širi kot požar kot opozorilo staršem, da bolje pazijo na svoje otroke. Le nekaj trenutkov nepozornosti lahko privede do tragedije, čeprav se zdi, da je okolje varno.

Na posnetku se vidi, da otrok plava v plitvem predelu bazena; mama je od njega obrnjena vstran, opravka ima s svojim telefonom. Njen otrok se medtem bori za življenje.

Kitajski portali so poročali, da se je deček utopil. Na posnetku se ne vidi trenutek utopitve, zaključuje se s kadrom, ki prikazuje, da se mama oddaljuje od mesta nesreče.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:52 6. Januar 2017.

    Pri nas bi takšna mati oz. ženska tipkala poleg še na tabletu in na prenosniku, vmes bi se ji hrenovke …

  • 16:03 6. Januar 2017.

    nič novega.tudi pri nas je isto.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.