41-letnica vijugala z 2,41 promili

Foto: Ivan Zupič
Foto: Ivan Zupič
Voznica je očitno proslavljala praznike že v petek. Praznovanje se je zaključilo v celici, namenjeni treznjenju.
Oglej si celoten članek

Policisti novomeške uprave so v petek dopoldne pri Uršnih Selih opazili voznico osebnega avtomobila, ki je milo rečeno zavzela celo vozišče. Vijugala je po cesti ter pri tem očitno ogrožala tako sebe kot ostale udeležence v prometu.

Policisti so jo ustavili in ji zaradi očitnih znakov, da je pregloboko in prevečkrat pogledala v kozarec, odredili preizkus alkoholiziranosti. Glede na številke je precej nenavadno, da je sploh lahko sedla za volan in vozila; v litru izdihanega zraka je imela 1,16 miligramov alkohola (2,41 g/kg).

41-letno kršiteljico, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so policisti odpeljali v sobo za treznjenje, o njenem početju pa bodo seznanili še pristojne na tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:01 28. April 2015.

    Avto ste ji pa pustel a neda , da bo jutri lahko zopet veselo vijugala po cesti !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.