42-letnici preprodajal kokain

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ljubljanski policisti so v sredo prijeli 24-letnega Ljubljančana, ki je na Resljevi cesti preprodajal kokain 42-letni Ljubljančanki.
Oglej si celoten članek

Policisti so zasegli paket z okoli 0,2 grama kokaina in na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo, v kateri so policisti zasegli še 16 zavitkov s prepovedano drogo, digitalno tehntnico, gotovino in različno embalažo za pakiranje.

Zaradi utemeljenih sumov storitve kaznivega dejanja s področja preprodaje prepovedanih drog bodo policisti zoper 24-letnika podali kazensko ovadbo, so še sporočili iz PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:33 8. Marec 2012.

    Bolje delat to, kot pa za minimalca.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.