44-letnik si je privozil 2.320 evrov kazni

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Metliški policisti so vinjenemu vozniku, ki je vozil neregistriran avto, izdali plačilni nalog v višini 2.320 evrov.
Oglej si celoten članek

Metliški policisti so bili obveščeni o vozniku osebnega avtomobila, ki naj bi bil pod vplivom alkohola in bi lahko ogrožal ostale udeležence v prometu.

Kršitelja so izsledili in mu odredili preizkus alkoholiziranosti. Štiriinštiridesetletnik je imel v litru izdihanega zraka 0,89 miligrama alkohola. Med postopkom so ugotovili, da vozi neregistriran osebni avtomobil mazda 323 in da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Večkratnemu kršitelju cestnoprometnih predpisov so odvzeli prostost in ga pridržali. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog v višini 2.320 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.