45-letnica tepla bivšega moža

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Tolminu včeraj 45-letna ženska pretepala moškega. Danes zjutraj so se prav tako v Tolminu sprli sorodniki.
Oglej si celoten članek

Včeraj, nekaj po 21. uri, so novogoriški policisti posredovali v Tolminu, kjer se je 45-letna ženska pred enim izmed stanovanjskih blokov sprla z bivšim možem in ga pri tem tudi nekajkrat udarila.

Po prihodu policistov se je sicer že umirila, vendar je kazala očitne znake alkoholiziranosti. Policisti so ji zaradi kršitev določil zakona o varstvu javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

Danes zjutraj pa so se v okolici Tolmina sprli sorodniki zaradi zapuščinskih zadev. Pri tem je prišlo do spora, zaradi česar so poklicali policiste, ki so izdali opozorilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.