46 hišnih preiskav

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V večjem delu Slovenije danes poteka 46 hišnih preiskav, povezanih s prepovedanimi drogami.
Oglej si celoten članek

Pomurski in celjski kriminalisti v sodelovanju s kolegi več policijskih uprav opravljajo hišne preiskave, ki potekajo v večjem delu Slovenije.

"Preiskave potekajo s ciljem utemeljitve sumov storitve kaznivih dejanj oziroma iskanja predmetov in dokazov kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami," so sporočili s Policijske uprave Celje. Prostost so začasno odvzeli 11 osebam.

Na območju Pomurja opravljajo štiri hišne preiskave. Po besedah Suzane Rauš s PU Murska Sobota so prostost odvzeli petim osebam.

Predstavnik za stike z javnostmi policije Drago Menegalija je za STA pojasnil, da policisti v obeh primerih obravnavajo zelo podobne sume kaznivih dejanj. Sicer pa gre za dva postopka, ki sta povezana z drogami in sočasno realizirana, kar po njegovih besedah pomeni, da imata določene stične točke.

V preiskavi sodeluje več kot 170 policistov, 120 kriminalistov in 11 vodnikov službenih psov.

Več informacij vam bomo posredovali po končani policijski preiskavi.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:48 16. April 2014.

    Kakšne so to preiskave, ko so pokvarjeni bivši policisti izvzeti iz njih?

  • 16:00 16. April 2014.

    PREIZKOVALEC JE PES (SIGURNO PA NE ONI IZ GARAŽE)

  • 15:32 16. April 2014.

    Pa saj ta država je polna dilerjev. Vsak teden nekoga lovijo, a kaj ko ne znajo zbrati pravih dokazov in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.