50-letnica z avtom sledila tatu in kolo dobila nazaj

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
50-letnica z avtom sledila tatu, policisti so ga zasačili. Manj sreče je imela Celjanka, ki je tekla za tatom, a ga ni dohitela.
Oglej si celoten članek

Ob 6.45 je koprske policiste poklicala 50-letna ženska iz Parecaga in povedala, da se z osebnim avtomobilom pelje za neznanim moškim, ki ji je pravkar izpred hiše ukradel oranžno kolo. 
Policisti so na mejnem prehodu Sečovlje nato ustavili 30-letnega državljana Nemčije na ukradenem kolesu. Kolo so mu zasegli in ga vrnili oškodovanki.   

Manj sreče pa je imela Celjanka, ki je tekla za tatom, a ga ni dohitela. 

Neznani moški ji je s plaže med Fieso in Piranom, medtem ko je bila v morju, ukradel torbo. V njej je imela denarnico z nekaj denarja, plačilno kartico, telefon Lenovo in vozniško dovoljenje ter ključe osebnega avtomobila in apartmaja. Tatu je videla in tekla za njim, vendar ga ni dohitela. Oškodovana je za 400 evrov, so sporočili policisti koprske policijske uprave. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.