50-letnik nad dvojezične table

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Na avstrijskem Koroškem so policisti ujeli 50-letnika ravno v trenutku, ko je želel premazati dvojezično tablo v Pliberku.
Oglej si celoten članek

Ker je moškega ujezila tabla z dvojezičnim napisom, jo je želel premazati z belim lakom, pri čemer ga je zasačila policija. 50-letnika zdaj čaka sodni postopek zaradi resnega poškodovanja javne lastnine.

Uničenje dvojezičnih tabel v Pliberku sicer ni redkost. Potem ko so jih končno postavili julija letos, so neznani storilci takoj premazali slovensko ime. Prav tako so znova uničili napis ta mesec. Policija storilcev še ni našla.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.