50-letnik s kolesom v potok, vzrok smrti še ni znan

Foto: PP Maribor I
Foto: PP Maribor I
50-letnik se je s kolesom prevrnil v potok, mimoidoči ga je opazil nekaj pred šesto zjutraj, ko ni več kazal znakov življenja.
Oglej si celoten članek

"Občan nas je danes, nekaj pred šesto uro zjutraj obvestil, da je v potoku ob pešpoti med Lavo in Novo vasjo v Celju opazil moškega, ki ne kaže znakov življenja," so sporočili celjski policisti. 

"Po prvih podatkih gre za 50-letnega Celjana, ki je s kolesom vozil po pešpoti iz smeri Lave proti Ribarjevi ulici. Na pešpoti se je s kolesom prevrnil in zdrsnil v potok. Ogled kraja nesreče še poteka," so še pojasnili. 

Kaj je vzrok smrti, tako še ni znano. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.