51-letniku zasegli 18 ročnih bomb

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Policisti so na domu 51-letnika našli sedem pušk, 18 ročnih bomb, več kot 600 nabojev, dušilec zvoka ter več kot 300 gramov prepovedane droge konoplje. Zoper moškega je bila podana kazenska ovadba.
Oglej si celoten članek
Fotografije zaseženega orožja in droge si oglejte TUKAJ.

Ormoški policisti so 17. januarja prejeli prijavo nasilja v družini, na podlagi katere so 19., 20., 31. januarja ter 10. februarja skupaj s kriminalisti in bombnimi specialisti opravili hišne preiskave na naslovih, ki jih uporablja 51-letni moški iz okolice Ormoža, zemljiščih v neposredni bližini in preiskave njegovih vozil.

"V preiskavah so našli sedem pušk, 18 ročnih bomb, več kot 600 nabojev različnih kalibrov, dušilec zvoka, nabojnika, počasi gorečo vrvico in več kot 300 gramov prepovedane droge konoplje," pojasnjuje Bartolo Lampret, tiskovni predstavnik PU Maribor.

Predmete so policisti zasegli in moškega pridržali. Zaradi suma storitve kaznivih dejanj nasilja v družini, nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva, neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog so policisti podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.