52-letnik streljal na izvršitelja

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Moški iz Zgornjih Poljčan, ki je včeraj streljal na izvršitelja, je bil oborožen z večjim nožem. Policisti so ga prijeli in pridržali.
Oglej si celoten članek

Izvršitelj je včeraj v Zgornjih Poljčanah na vrata hiše potrkal okoli 13.30. Ker so bila vrata zaklenjena in se nihče ni odzival, je začel s prisilnim odpiranjem vrat. Pri tem ga je skozi okno z zračnim orožjem ustrelil 52-letni moški in ga lažje telesno poškodoval. Oskrbeli so ga v celjski bolnišnici.

Na kraj dogodka so prišli policisti, po neuspelih poskusih policijskega pogajalca in ukazovanju, naj odpre vrata, pa so pripadniki specialne enote nasilno vstopili v objekt.

"Moškega, ki je bil oborožen z večjim nožem in zaščiten s ščitniki, so prijeli in pridržali. V stanovanjski hiši so bili noži in sekire, okna pa so bila z notranje strani prekrita s kartonastimi škatlami. Pri preiskavi so našli zračno pištolo. Predmete so zasegli," so še sporočili iz PU Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:47 11. Maj 2012.

    Zdaj zračna. Pa bo najbrž prišel čas, ko bodo uporabili pravo. Dobrodošli v Evro in Nato območje.

  • 15:47 11. Maj 2012.

    Zdaj zračna. Pa bo najbrž prišel čas, ko bodo uporabili pravo. Dobrodošli v Evro in Nato območje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.