61-letnik se je zaletel v 61-letnico

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Hrvat zaradi neprilagojene hitrosti trčil v domačinko.
Oglej si celoten članek

Včeraj se je ob 14 uri na glavni cesti Bistrica pri Tržiču – Ljubelj, izven naselja Podljubelj zgodila prometna nesreča med voznikoma osebnih avtomobilov, poročajo policisti kranjske policijske uprave. 

Nesrečo je povzročil voznik osebnega avtomobila, 61-letni državljan Hrvaške, ki je zaradi neprilagojene hitrosti v nepreglednem levem ovinku izgubil oblast nad vozilom in zaradi tega zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčil v vozilo 61-letne Tržičanke, ki je nasproti pripeljala pravilno.

Povzročitelj se je huje poškodoval in so ga s helikopterjem prepeljali v Klinični center Ljubljana. Domačinka se je poškodovala le lažje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:58 29. April 2016.

    Đes ba generacijo moja !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.