6.410 zavojev cigaret skrili pod WC vlaka

Foto: Bralec Žurnala24 Izpod vlaka potegnili škatle cigaret. Foto: PU Novo mesto Cigarete so skrili pod sanitarije vlaka. Foto: PU Novo mesto Cigarete so skrili pod sanitarije vlaka. Foto: PU Novo mesto Cigarete so skrili pod sanitarije vlaka. Foto: PU Novo mesto Cigarete so skrili pod sanitarije vlaka.
Tihotapci cigaret si očitno izmišljujejo vedno nove in nove načine skrivanja predmetov pred cariniki. Na mejnem železniškem prehodu v Dobovi so tako izpod vlaka potegnili več škatel s cigaretami.
Oglej si celoten članek

To dokazuje tudi fotografija, ki nam jo je prek storitve JAZ POROČAM poslal bralec.

Na PU Novo mesto so za zurnal24.si dejali, da so policisti postaje mejne policije okoli šeste ure opravljali mejno kontrolo na mednarodnem potniškem vlaku, ki je vozil na relaciji Zagreb - Salzburg.

Pri pregledu vlaka so v delu vagona pod sanitarijami našli več zavojev cigaret, ki so bili zaviti v folijo.  "Pri pregledu podvozja vagonov so na vseh podobnih delih treh vagonov našli večjo količino zavojev cigaret. Zasegli so 6410 zavojev cigaret v vrednosti več kot 16.000 evrov," so še zapisali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.