6,5 milijona za zagon

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Državna pomoč Mariboru. Dolgo pričakovani razpisi še v marcu.
Oglej si celoten članek

Državna pomoč, ki jo je vlada lani namenila Mariboru in še nekaterim podravskim občinam, ostaja in bo realizirana.

"Moja naloga je, da realiziram sklepe vlade," pravi novi minister za gospodarstvo Metod Dragonja. "Skupaj je predvidenega po 6,5 milijona evrov na leto za neposredne spodbude podjetništvu, ohranjanju in oblikovanju novih delovnih mest," pravi minister. Skupaj z davčnimi olajšavami, delnimi povračili prispevkov in še nekaterimi ukrepi bo vladna pomoč v naslednjih nekaj letih prinesla 66 milijonov evrov.

"Minister razume, da sta Maribor in regija v posebnem, težkem položaju in bo v Maribor tudi pogosteje prihajal," dodaja še župan Andrej Fištravec

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:37 11. Marec 2014.

    jest in pit- malora -

  • 11:11 11. Marec 2014.

    KAJ BODO SPLOH ZAGNALI ???????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.