67-letni tat policiji povzročal nemalo težav

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
67-letnika iz Celja, ki je torbice kradel predvsem po obalnih hotelih in recepcijah, so na delu ujeli na koprski tržnici. Spretnega upokojeneca, ki so ga iskali celo s tiralico, so pospremili v mariborske zapore.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne so policisti na območju Kozine po opravljeni hišni preiskavi in zaslišanju v mariborske zapore odpeljali 67-letnega upokojenca iz Celja, ki so ga dan prej prijeli na koprski tržnici. Moški je osumljen večjega števila tatvin torbic hotelskih gostov, v zadnjem času pa je kradel predvsem na obalnokraškem območju, na recepcijah in restavracijah hotelov. Spretni upokojenec - poleg širšega območja Slovenije je "deloval" tudi v sosednji Italiji -  je v gneči izkoriščal nepazljivost predvsem tujih gostov. Celjana so iskali s tiralico. 

Upokojenec pred tem obsojen za več kot trideset kaznivih dejanj

Ker je bil v preteklosti že pravnomočno obsojen za več tridesetih kaznivih dejanj in se je do sedaj zelo spretno izogibal policistom, so ga le ti odpeljal ina prestajanje zaporne kazni v Maribor. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:48 21. Maj 2015.

    .ata prezgodaj upokojen , premajhna penzija , nbenga pametnega hobija... Takoj dvignit čas dela do 8oega leta. ( aja , …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.