71-letnik se je znesel nad ženo

Foto: Žurnal24
71-letniku iz Črnomlja, ki se je znašal nad partnerico, je policija izrekla ukrep prepovedi približevanja. Še istega dne ga je kršil.
Oglej si celoten članek

V soboto so črnomaljski policisti posredovali v okolici Črnomlja, kjer je 71-letni moški – pod vplivom alkohola – vpil na partnerico in sosede ter partnerico žalil.

Kljub opozorilom se ni pomiril, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Ugotovili so, da moški že dalj časa izvaja telesno in duševno nasilje nad svojo ženo. Zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njeno življenje, so mu po zaključenem pridržanju izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Še istega dne so ugotovili, da je moški prepoved približevanja kršil. Odstranili so ga s kraja kršitve in mu izdali plačilni nalog. Zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.