76-letnik s palico nad soseda

Med čakanjem na avtobusni postaji sta se sprla soseda iz okolice Kopra. 76-letnik je udaril mlajšega po glavi in ga poškodoval.
Oglej si celoten članek

Kronika. Na avtobusni postaji v Kopru sta se sprla soseda iz okolice Kopra. Med prepirom je 76-letni moški s palico po glavi udaril 57-letnega soseda in ga pri tem telesno poškodoval. Po dejanju jo je popihal, sosed pa je obležal na kraju prepira.

Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je na srečo dobil le lahke telesne poškodbe. Šestinsedemdesetletnika so policisti prijeli kmalu po sosedskem obračunavanju in sledi kazenska ovadba pri pristojnem okrožnem državnem tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.