80-letni voznik najprej v semafor in nato še v hišo

Foto: PGE Krško
Foto: PGE Krško
Nesrečo povzročil 80-letni voznik, ki je očitno marsikaj spregledal.
Oglej si celoten članek

Zgodilo se je včeraj dopoldne v naselju Zdole v občini Krško, ko so tamkajšnje policiste obvestili o prometni nesreči, v kateri sta udeleženi starejši osebi.

Po ogledu dogodka in zbiranju obvestil so krški policisti ugotovili, da je 80-letni voznik osebnega avtomobila na parkirišču vozil vzvratno, pri čemer je zapeljal na pločnik. Ker je tam stal semafor, se je najprej zaletel vanj. Foto: PGE Krško Prometna nesreča

To pa še ni vse. Kot so zapisali policisti, je voznik po trčenju v prometno signalizacije zapeljal preko regionalne ceste, po hribu navdzol, kjer se je zaletel še v stanovanjsko hišo:

"Reševalci so voznika in potnico v vozilu odpeljali v bolnišnico. 78-letna potnica se je v nesreči lažje poškodovala," so še sporočili z novomeške policijske uprave. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 14:20 12. Avgust 2016.

    motoristi naj bodo bolj vidni potem bolj previdni ,ne ko pogledaš v vzvratno ogledalo in ni nobenega vozila a za …

  • 09:34 11. Avgust 2016.

    kako vezo ma to z onimi bumbari??? na srečo pred hišo kamor je stari zaojaril ni bilo kakega otroškega bazena!

  • 09:32 11. Avgust 2016.

    ne spomnim se, da bi kdaj mladi voznik vzel prednost motoristu, medtem, ko starejši (60+) to delajo kot po tekočem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.