80-letnica ropala in omamljala moške

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Žrtve privabljala preko ženitnih oglasov
Oglej si celoten članek

Poljski policisti so zaradi očitkov, da je omamila in oropala vrsto starejših moških, priprli 80-letno žensko. Gospa naj bi svoje žrtve spoznala preko ženitnih oglasov v lokalnih časopisih, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Kot navaja obtožnica, naj bi "predatorska" upokojenka svoje žrtve običajno omamila med večerjo; v hrano jim je stresla uspavalo. To taktiko naj bi 80-letna Janina M., ki sicer vse očitke zanika, uporabila pri več moških, je pokazala policijska preiskava.

V enem primeru naj bi iz doma 78-letnega upokojenca odnesla zlatnino, elektroniko in denar v skupni vrednosti 1800 evrov, AFP povzema poročanje spletne izdaje Polska The Times.

Policijska preiskava je pokazala, da ima ostarela gospa že izkušnje na tem področju: v preteklosti je bila že osemkrat obsojena zaradi tatvine in prevare.

Če bo tudi tokrat spoznana za krivo, 80-letnici grozi do 20 let zapora, še navaja AFP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:19 9. Avgust 2016.

    Če nebi bilo na Poljskem bi bila zagotovo Veharjeva T.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.