81-letna ženska povozila invalida in pobegnila

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V prometni nesreči na Ameriški ulici v Ljubljani je v sredo umrl 46-letni pešec na invalidskem vozičku, v katerega je trčila 81-letna voznica.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila okoli 13. ure, ko je voznica pripeljala po Ameriški ulici s Šmartinske ceste proti Argentinski ulici. Ko se je približala prehodu za pešce, pešcem ni omogočila varnega prečkanja in s prednjo stranjo trčila v 46-letnega pešca na invalidskem vozičku, ki je po trčenju padel po vozišču.

Zaradi hudih poškodb je bil pešec z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center, kjer je ob 15.26 umrl. Voznica se je s kraja nesreče odpeljala. Izsledena je bila ob 14.17 v garažni hiši v City parku v Ljubljani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:22 25. Junij 2015.

    ZAJEBANE TE 80 LETNE BABICE

  • 13:34 25. Junij 2015.

    Prepoved vožnje do smrti in 10 let zapora, da stegne papke.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.