89-letnico zaradi dogodka v Sežani iskal Interpol

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
89-letnico so našli v Padovi.
Oglej si celoten članek

Italijanski mediji poročajo, da je slovenska policja odprla preiskavo in k sodelovanju pozvala italijansko policijo - iskali pa so žensko, ki je na bencinskem servisu v Sežani točila gorivo za skupno 61,01 evra, a ga ni plačala. Po tem, ko je natočila gorivo, se je namreč usedla v avto in odpeljala.

Uradno je šlo za mednarodno iskalno akcijo zaradi suma tatvine goriva.

Lastnico avta so izsledili v Padovi, s pomočjo posnetkov avtomobilske tablice. Šlo je za 89-letno gospo, ki je potrdila, da je lastnica avtomobila. Pojasnila je, da je gorivo najbrž pozabila plačati, a se dogodka ne spomni več, je pa pripravljena račun poravnati - če bo treba tudi tako, da se odpelje v Slovenijo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:08 26. Marec 2024.

    Uboga Policija.

  • 00:07 26. Marec 2024.

    Zato pa bi bilo nujno na letnem nivoju po neki določeni starosti pregledovati psiho fizične in umske sposobnosti.

  • 23:06 25. Marec 2024.

    Malo za lase privlečena informacija. Zakaj Interpol? Če so ugotovili, po reg. vozila lastnico?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.