A1 bo imel v ponudbi Netflix, v Avstriji je zastonj

Foto: Profimedia
Telekom Austria in Skupina A1 so podpisali pogodbo z Neftlixom, enim glavnih ponudnikov pretočnih video vsebin.
Oglej si celoten članek

Pri nas naj bi bil Netflix naročnikom A1 na voljo od pomladi prihodnjega leta, kakšna bo ponudba, bodo sporočili v prihodnjih tednih.

V Avstriji naročniki fiksnih storitev A1 ob vezavi dobijo dve leti brezplačne uporabe Netflixa, kupci telefonov in naročniki mobilnih storitev pa dva meseca.

A1 pri nas ima v fiksnih paketih trenutno vključen Voyo, brez doplačila ga lahko 12 mesecev uporabljajo tudi naročniki Vajb paketov, v paketih MIO pa od enega do dvanajst mesecev na paketu maksiMIO.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.