A1 za novo leto draži večino paketov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
A1 bo s 1. januarjem podražil večino svojih starih mobilnih paketov, dražji bodo za evro.
Oglej si celoten članek

Paketi MIO, ki so jih predstavili sredi septembra, se ne bodo podražili.

Fiksni paketi Kombo L, Kombo M in Kombo S bodo po novem letu tri evre dražji in bodo stali 38, 50 oziroma 60 evrov, no, če smo povsem natančni cent manj.

Seznam paketov, ki se dražjo, lahko najdete tukaj.

Mnogim uporabnikom starih mobilnih paketov se bo zaradi podražitve splačalo zamenjati paket in izbrati enega od novih MIO paketov, a bodo morali v tem primeru plačati za strošek zamenjave paketa, opozarjajo na spletni strani tehnozvezdje.si

Kdor se s podražitvijo ne strinja, lahko brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopi od naročniške pogodbe.

Kdor je kupil mobilni telefon in ga še ni v celoti odplačal, lahko telefon obdrži in odplačate sorazmerni delež celotne vrednosti opreme ali mobilni telefon vrne v stanju, v kakršnem ga je prejel, in plača uporabnino za čas, ko ga je uporabljal, A1 pa mu vrne kupnino.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:34 2. December 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

  • 15:03 1. December 2021.

    Inflacija.

  • 14:57 1. December 2021.

    po poteku vezave nujno prešaltam na cenejše ali celo nič

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.