AC Ljubljana–Celje: avtomobil je večkrat prevrnilo

Foto: PGE Celje Nesreča pri Vranskem Foto: PGE Celje Nesreča pri Vranskem Foto: PGE Celje Nesreča pri Vranskem
Včeraj nekaj pred sedmo uro zvečer je na avtocesti Ljubljana–Celje za cestninsko postajo Vransko v bližini naselja Šmatevž v občini Braslovče voznik osebnega vozila zapeljal s cestišča, nakar se je vozilo večkrat prevrnilo.
Oglej si celoten članek

Gasilci PGE Celje in CPV Domžale so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, ukleščenega voznika rešili iz vozila, razsvetlili kraj dogodka in počistili razlite motorne tekočine. Huje poškodovanega voznika so z reševalnim vozilom prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico, so sporočili center za obveščanje in celjski gasilci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:17 23. November 2011.

    Nisem mu jaz vrtel volana niti pritiskal na gas. Kolker se je hotel , tolk se je razbil !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.