Adria Airways ukinja 18 letov

Foto: Saša Despot Slovenija 14.11.2013 hangar podjetja Adria Airways Tehnika kjer obnavljajo leta
Adria Airways je na Twitterju objavila, da ukinja vse lete z letališča Padeborn v Nemčiji, saj se niso uspeli dogovoriti o nadaljnjih pogojih letaliških storitev. Vsi drugi leti ostajajo nespremenjeni.
Oglej si celoten članek

Ob odprtju linij 17. junija lani je bilo letališče 11-krat tedensko povezano s Zürichom, štirikrat tedensko so leteli na Dunaj in trikrat v London. Odprtje novih linij je komercialni direktor družbe Adria Airways Christian Schneider takrat označil kot "zelo pomemben korak in dosežek za Adrio Airways".

"Adria Airways je s poletnim voznim redom 2018 odprla sedem novih linij (Sofija, Ženeva, Bukarešta, Hamburg, Dusseldorf, Dubrovnik in Brač. Danes letijo samo še v Sofijo. Tudi tradicionalni leti v Moskvo se umikajo konkurenčnemu Aeroflotu," poroča dobro obveščeni portal Sierra5.net, ki se sprašuje, zakaj Adrie ne zanima mariborsko letališče in destinacije na Iberskem polotoku.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:13 2. Februar 2019.

    Najvec problemov ,glavobolov in tezav bi se resilo z ukinitvijo adrije.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.