Adria odslej redno tudi v Atene

Foto: Žurnal24
Adria Airways je s poletnim voznim redom uvedla štiri nove redne proge. Letela bo iz Ljubljane v Bukarešto, Oslo, Stockholm in Atene.
Oglej si celoten članek

Vozni redi so primerni tako za turiste kot za poslovne potnike, saj omogočajo povezovanje letov prek Adrijinih vozlišč Frankfurta, Münchna, Züricha ali Dunaja. Z novimi progami želijo pri Adrii Airways ustreči tako poslovnim potnikom zaradi večjega gospodarskega sodelovanja med državami kot tudi slovenskim turistom, katerih zanimanje za omenjene prestolnice se povečuje.

Trikrat na teden v Atene
V grško prestolnico je minuli teden prvič popeljala številne goste iz gospodarskega sveta, predstavnike turističnih agencij in novinarje. Kot je ob otvoritvenem letu v Atene v torek povedal direktor prodaje in trženja Adrie Airways Tomaž Kostanjšek, v družbi upajo, da bo proga Ljubljana–Atene zadovoljila tako slovenske popotnike kot grške turiste, ki si jih želimo v Sloveniji. Po njegovih besedah je povezava z Atenami pomembna tudi zato, ker Adria Airways v sodelovanju z Aegean Airlines zagotavlja dobre povezave z grškimi otoki.

Letala Adrie Airways od 17. aprila v Atene letijo trikrat na teden, vsak torek, četrtek in nedeljo. Med slovensko in grško prestolnico letijo letala Canadair Regional Jet 900 s 84 sedeži.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.