Adria spet v Bruselj, a drugače kot prej

Foto: adria airways Le še v spominu ...
Foto: adria airways Le še v spominu ...
Adria Airways s 14. aprilom spet leti v Bruselj, a ne v istih okvirih kot pred napadi.
Oglej si celoten članek

"Adria Airways s 14. aprilom ponovno delno vzpostavlja letenje v Bruselj. Zaradi postopnega odpiranja letališča Bruselj bo do predvidoma vključno 1. maja povezava z Brusljem na voljo enkrat dnevno," so sporočili iz Adrie. 

V Bruselj bo v tem času letalo z Brnika poletelo le zvečer, gre za let JP394. Prav tako bo zvečer obratovala linija JP395 Bruselj – Ljubljana. Izjema je sobota, ko večernega leta ni. "Jutranji let v Bruselj in iz Bruslja je do nadaljnjega odpovedan do odobritve dodatnih letov s strani letališča Bruselj. Vsem potnikom bomo zagotovili potovanje na večernih letih oziroma preko naše širše mreže letov," pravijo v Adrii.

Obenem pa vse potnike naprošajo, da spremljajo aktualne informacije o letih, ki so objavljeni na njihovi spletni strani in na socialnih omrežjih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.