Adrio naj bi reševali Indijci

Foto: Žurnal24 V Adrio Airways bi lahko vstopila Air India. (Foto: Reuters)
Adrio Airways naj bi reševala Air India, je danes poročal Pop TV.
Oglej si celoten članek

Dogovor o vstopu indijskega letalskega prevoznika v Adrio Airways bi bil lahko sklenjen sredi junija, ko bo Pahor z delegacijo na obisku v New Delhiju, pa na spletu poroča časnik Večer.

Indijski nacionalni letalski prevoznik naj bi Adrio dokapitaliziral z vec vložki v naslednjih petih letih. Doslej se je slovenska vlada o vstopu v Adrio resno pogovarjala se z Lufthanso in Turkish Airlines, a se niso uspeli dogovoriti,sta poročala Pop TV in Večer.

Adrio Airways je pred financnim zlomom nazadnje reševala država, a so že takrat dejali, da nadaljujejo iskanje strateškega partnerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.