Afera Patria: Mr. J vsaj trije

Foto: arhiv Žurnal24 Patria dokumenti Foto: arhiv Žurnal24 Patria dokumenti Foto: arhiv Žurnal24 Patria dokumenti Foto: arhiv Žurnal24 Patria dokumenti Foto: arhiv Žurnal24 Patria dokumenti Foto: arhiv Žurnal24 Patria dokumenti Foto: arhiv Žurnal24 Patria dokumenti Foto: arhiv Žurnal24 Patria dokumenti Foto: arhiv Žurnal24 Patria dokumenti
Površno. Posrednik Riedl Fincem pošiljal napačne informacije.
Oglej si celoten članek

Dokument. Na spletu objavljamo dopise in zapiske – večinoma Patriinega avstrijskega svetovalca Wolfganga Riedla. Pristnosti dokumentov in prevodov nismo mogli preveriti, povzemamo pa nekaj cvetk in napak.

• Doslej je veljalo, da naj bi Finci črko J uporabljali za Janšo. Kaže pa, da so jo uporabljali tudi za slikarja Jureta Cekuto in hrvaškega direktorja Bartola Jerkovića – tega je skrbelo za pokojnino in ne Janše, kot je poročala finska televizija.

Jože Zagožen je naveden kot predsednik stranke SDS.

Matjaž Šinkovec je naveden kot kandidat za obrambnega ministra.

• Sekretar SDS naj bi bil tudi obrambni minister v drugi polovici 90. let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:21 12. September 2011.

    ma ti rečem....sigurno je Jagoda, 20 let se vrti vse okrog nje... :)))

  • 00:31 12. September 2011.

    Ta četrti J pa omenja mojo sosedo Jagodo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.