Afrika sporoča JJ in ZJ: Gotova sta!

Slovenska vstaja sega tudi v srce Afrike, je sporočil uporabnik BananaRepublikaSlo na Youtubu ob videu skupine temnopoltih mladeničev, ki v polomljeni slovenščini vzklikajo gesla proti Janezu Janši in Zoranu Jankoviću.
Oglej si celoten članek

Kje je bil posnetek posnet, ni znano, eden od udeležencev sicer nosi majico z napisom Zanzibar, medtem ko ima uporabnik BananaRepublikaSlo na svojem profilu o izvoru zapisano državo Tanzanijo.

Zabavni posnetek bo menda dobil še nadaljevanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:04 13. Januar 2013.

    hahahahaha lol hahahahahaha gotofi ste hehehehe

  • 17:33 12. Januar 2013.

    Se nam je zdelo, da bo kaj takega, heh :)

  • 14:13 12. Januar 2013.

    Ta politična elita je tako okužena s poosamosvojitvenimi prevarami, da enostavno nihče od njih nima več nobenega zaupanja! Zato morajo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.