Agregati gredo za med

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vse, kar imajo na zalogi, prodajo sproti.
Oglej si celoten članek

V Bauhausu, ki ima poslovalnice v Ljubljani in Mariboru, opažajo povečano povpraševanje po agregatih. "Slednje je definitivno z naskokom, medtem ko zanimanja za plinske peči ali grelnike ni toliko," so dejali v nabavi. Moč ni tako pomembna, prodajo vse, kar imajo na zalogi. "Vse prodamo sproti; ko zmanjka, poskušamo čim prej dobaviti," pravijo. "Če jih imamo na zalogi 50, to pomeni, da jih v treh urah ne bo več."

Močno povpraševanje po agregatih je tudi v Merkurju. "Zaradi izjemnih okoliščin zaloge hitro pohajajo, a nam je že uspelo zagotoviti dodatne dobave v prihodnjih dneh," je pojasnil Anže Voje, predstavnik za odnose z javnostmi. Nekoliko večje povpraševanje opažajo tudi po plinskih pečeh in gorilnikih, za katere imajo dovolj zalog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.