Ajdovščina: v reki našli truplo

Foto: Žurnal24
Ajdovski policisti so v reki Hubelj našli moško truplo. Verjetno gre za Jožefa Bolčino, ki je bil pogrešan od začetka meseca.
Oglej si celoten članek

Policisti so 46-letnega Jožefa Bolčino iskali že pred časom, sodeč po prvih podatkih pa so ga danes našli v reki Hubelj pri starem mlinu v Ajdovščini.

Da gre zanj, sklepajo na podlagi okoliščin in dokumentov, ki so bili najdeni ob njem. Bolčina je bil sicer pogrešan od 2. aprila. Po dosedanjih ugotovitvah je tuja krivda za smrt izključena.

O odkritju moškega trupla so že obvestili preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča v Novi Gorici, Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici ter zdravnika Zdravstvenega doma Ajdovščina. Slednji je odredil sanitarno obdukcijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.