Akcija na pošti zaradi dveh smrdečih paketov

Foto: Osebni arhiv PS
Foto: Osebni arhiv PS
Neznosen smrad. Poštni uslužbenci so morali na pomoč poklicati gasilce in policiste.
Oglej si celoten članek

Na poštnem uradu v Postojni so morali v torek popoldne posredovati gasilci in policisti. Dva paketa, ki sta že dlje časa ležala na pošti, sta začela pošteno zaudarjati. Ker niso poznali vsebine paketa, so poklicali na pomoč postojnske gasilce, pišejo Primorske novice. 

Gasilci so postopali kot v primeru poštnih pošiljk, ki bi lahko vsebovale nevarne snovi. Paketa so prevzeli in ju ustrezno shranjena odnesli v poseben prostor v gasilski dom. V vmesnem času pa so policisti šli iskat naslovnico. 

Naslovnica jim je povedala, da je pričakovala paketa iz Nemčije. Ker ni našla obvestila o njunem prispetju, ju ni šla prevzet. Povedala je, da je v paketih pričakovala jajca. Za kakšna jajca točno naj bi šlo, ni znano, poročajo Primorske novice. 

Paketa sta bila odposlana 17. marca iz Nemčije in sta v Postojni dobra dve tedna čakala na prevzem.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:37 5. April 2018.

    To vse pove o delu poštarjev in ravnanju s paketi,za prvo je kriva nepismenost za drugo,pa nezmožnost razumevanja opozorilnih simbolov,ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.