Akumulator je v nesreči vrglo iz vozila

Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš
Foto: Sandi Zajc/PGD Mengeš
Gasilci so morali poškodovano osebo iz vozila rešiti s tehničnim posegom.
Oglej si celoten članek

Iz Prometno-informacijskega centra sporočajo, da je zaradi prometne nesreče na glavni cesti Celje - Laško pri Polulah polovična zapora.

V Ljutomeru pa se je nekaj čez sedmo zjutraj na streho v jarku prevrnil osebni avtomobil.

Pomurski policisti so že zjutraj najavili, da bodo čez dan opravljali pogostejše meritve hitrosti z radarjem.

Gasilci rešili poškodovanca

Iz Uprave RS za zaščito za reševanje sicer poročajo o treh nesrečah v večernem in nočnem času, kjer so se osebe tudi poškodovale. V Mengešu je v soboto okoli osmih zvečer voznik izgubil nadzor nad vozilom, zapeljal s ceste in obstal prevrnjen na boku vozila.

Gasilci PGD Mengeš in PGD Kamnik so zavarovali in razsvetljevali mesto nesreče, s tehničnim posegom iz vozila rešili poškodovano osebo in jo predali v oskrbo reševalcem NMP Domažale. Gasilci so poiskali, zavarovali in ustrezno shranili tudi akumulator, ki ga je v nesreči vrglo iz vozila, poškodovano osebo so reševalci peljali v UKC Ljubljana

Nekaj čez polnoč je prišlo do prometne nesreče v Širju v občini Laško. Osebno vozilo je zdrsnilo po pobočju, po nesreči pa so posredovali gasilci PGE Celje in PGD Laško, ki so zavarovali, razsvetlili kraj dogodka, odklopili akumulator, s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo iz vozila in nudili pomoč reševalcem NMP Laško pri prenosu osebe do reševalnega vozila.

Ob treh zjutraj pa je v Zgornji Ščavnici v občini Sveta Ana voznik z osebnim vozilom zapeljal iz ceste in se poškodoval. V ZD Lenart so ga prepeljali kar občani sami. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.