Aleksandri Pivec razbili avto, ogledala si ga je tudi policija

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ko se je zjutraj prebudila, je bil njen avto poškodovan.
Oglej si celoten članek

"Danes zjutraj sem naletela na neljubi dogodek," je na Twitterju zapisala Aleksandra Pivec, nekdanja predsednica stranke DeSUS. "Na mojem avtu sem opazila, da ga je nekdo ponoči poškodoval."

"Ali je bilo to namerno, ali nenamerno, zaenkrat še ni jasno."

Aleksandra Pivec

Dodala je, da ni jasno, ali je povezano z včeraj objavljeno javno raziskavo Planet TV, da "stranko Naša dežela podpira toliko volivcev, da dosegajo prag za parlament".

"Dejstvo je, da avto stoji v slepi ulici, kjer je ponoči ni prometa, zato sem poklicala policijo," je na Facebooku še zapisala Pivčeva. "Policija bo raziskala okoliščine tega dogodka."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 19:40 31. Maj 2021.

    Vse samo da se pojavlja v medijih.

  • 11:21 31. Maj 2021.

    ko akterka na pritlehen nacin isce medijsko pozornost, ker drugace nima možnosti za uspeh te njene stranke. najbrz je kar …

  • 11:20 31. Maj 2021.

    Če bi kdo hotel poškodovati avto, bi ga krepko zdelal, ne pa da udrninica. Ženska si dela reklamo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.